Op maat gemaakte vloeistoftanks voor elke behoefte

Bij Liquid Storage maken we hoogwaardige op maat gemaakte vloeistoftanks die voldoen aan al jouw specifieke eisen. Of je nu een schoonwatertank, vuilwatertank, brandstoftank of een tank voor industriële toepassingen nodig hebt, wij hebben de expertise en ervaring om aan jouw behoeften te voldoen.

Op Maat Gemaakte Vloeistoftanks

Onze op maat gemaakte vloeistoftanks worden volledig naar jouw specificaties vervaardigd, zodat ze perfect passen bij jouw project. Of je nu een standaardformaat nodig hebt of een unieke vorm en grootte vereist, wij kunnen het voor je maken. Onze polyethyleen tanks worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Breed scala aan toepassingen

Onze op maat gemaakte vloeistoftanks zijn geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder:

 • Schoonwatertanks: Ideaal voor het opslaan van drinkwater aan boord van schepen, campers, caravans en meer.
 • Vuilwatertanks: Ontworpen voor de opslag van afvalwater en sanitair afval.
 • Brandstoftanks: Voor het veilig opslaan van brandstof voor voertuigen, boten en generatoren.
 • Industriële tanks: Voor een breed scala aan industriële toepassingen, zoals chemische opslag, waterbehandeling en meer.

Op Maat Gemaakte Vloeistoftanks

Op Maat Gemaakte Vloeistoftanks

Op Maat Gemaakte Vloeistoftanks

Waarom voor ons kiezen?

Polyethyleen tanks bieden verschillende voordelen ten opzichte van stalen en RVS tanks, waaronder:

 1. Corrosiebestendigheid: Polyethyleen tanks zijn bestand tegen corrosie, waardoor ze ideaal zijn voor het opslaan van een breed scala aan vloeistoffen, inclusief water, chemicaliën en brandstoffen. In tegenstelling tot stalen en RVS tanks, roesten ze niet en hebben ze geen speciale coatings nodig om corrosie te voorkomen.
 2. Lichtgewicht: Polyethyleen tanks zijn aanzienlijk lichter dan stalen en RVS tanks, waardoor ze gemakkelijker te hanteren en te installeren zijn. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen waar gewicht een belangrijke factor is, zoals mobiele tanks en transporttanks.
 3. Duurzaamheid: Polyethyleen tanks zijn zeer duurzaam en bestand tegen deuken, deuken en krassen. Ze zijn bestand tegen extreme temperaturen en zijn niet gevoelig voor barsten of breuken zoals sommige andere materialen.
 4. Gemakkelijk te reinigen: Polyethyleen tanks zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Ze hebben gladde binnenoppervlakken die gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt en geen speciale reinigingsmiddelen of procedures vereisen.
 5. Niet-geleidend: Polyethyleen tanks zijn niet-geleidend, wat betekent dat ze geen elektriciteit geleiden. Dit maakt ze veilig te gebruiken voor opslag van brandbare vloeistoffen en voorkomt elektrolytische reacties die kunnen optreden bij sommige metalen tanks.
 6. Kostenefficiënt: Over het algemeen zijn polyethyleen tanks kostenefficiënter dan stalen en RVS tanks. Ze hebben over het algemeen lagere aanschafkosten en vereisen minder onderhoud, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor veel toepassingen.

 

Al met al bieden polyethyleen tanks een uitstekende combinatie van duurzaamheid, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie, waardoor deze op maat gemaakte tanks een populaire keuze zijn voor veel industriële en commerciële toepassingen.

Op Maat Gemaakte Vloeistoftanks

Op Maat Gemaakte Vloeistoftanks

Op Maat Gemaakte Vloeistoftanks

Op Maat Gemaakte Vloeistoftanks

Offerte voor een op maat gemaakte vloeistoftank

Onze tanks worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.